Espanjan kultavuosien avainhahmo innostui valmentajan potkuista: ”Ehkä minäkin saan taas maajoukkuekutsun”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales pudotti keskiviikkona todellisen uutispommin, kun hän ilmoitti Krasnodarissa maajoukkueen päävalmentajan Julen Lopeteguin saaneen potkut (lue uutinen). Espanja avaa MM-urakkansa ottelulla Portugalia vastaan perjantaina. Lopeteguin potkujen syynä oli eilen julkistettu sopimus Real Madridin kanssa.

Espanja ei hävinnyt ainuttakaan Lopeteguin johdolla pelaamistaan 20 ottelusta. Miehen suosiosta ei ole kuitenkaan nauttinut Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fábregas, joka pelasi viimeksi maajoukkueessa EM-kisoissa 2016, juuri ennen Lopeteguin pestin alkua. Kaikkiaan 31-vuotias Fábregas on pelannut peräti kuusissa arvokisoissa.

– Hei, ehkä minäkin saan nyt maajoukkuekutsun, Fàbregas twiittasi välittömästi erouutisen jälkeen.

Näihin kisoihin Fàbregas ei enää ehdi mukaan, mutta ehkä miehen mielessä nousivat jälleen toiveet vuoden 2020 EM-kisoja ajatellen.

Hieman myöhemmin keskikenttäpelaaja kuitenkin vakavoitui, ja toivotti Espanjan maajoukkueelle onnea haastavassa tilanteessa.

– Maajoukkueellamme on juuri nyt vaikea tilanne, mutta nyt meidän täytyy antaa heille varaukseton tukemme enemmän kuin koskaan. Luotan suuresti tämän joukkueen lahjoihin ja mentaliteettiin ja olen varma, että he voivat edetä pitkälle ja kamppailla mestaruudesta. Onnea matkaan, pojat, Fàbregas kirjoitti.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!