Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales pudotti keskiviikkona todellisen uutispommin, kun hän ilmoitti Krasnodarissa maajoukkueen päävalmentajan Julen Lopeteguin saaneen potkut (lue uutinen). Espanja avaa MM-urakkansa ottelulla Portugalia vastaan perjantaina. Lopeteguin potkujen syynä oli eilen julkistettu sopimus Real Madridin kanssa.

Espanja ei hävinnyt ainuttakaan Lopeteguin johdolla pelaamistaan 20 ottelusta. Miehen suosiosta ei ole kuitenkaan nauttinut Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fábregas, joka pelasi viimeksi maajoukkueessa EM-kisoissa 2016, juuri ennen Lopeteguin pestin alkua. Kaikkiaan 31-vuotias Fábregas on pelannut peräti kuusissa arvokisoissa.

– Hei, ehkä minäkin saan nyt maajoukkuekutsun, Fàbregas twiittasi välittömästi erouutisen jälkeen.

Cesc Fàbregas Soler

@cesc4official
Wait, maybe I get a call up now!

Gary Lineker

@GaryLineker
Ah well, will give @cesc4official something to talk about on his punditry debut.

Näihin kisoihin Fàbregas ei enää ehdi mukaan, mutta ehkä miehen mielessä nousivat jälleen toiveet vuoden 2020 EM-kisoja ajatellen.

Hieman myöhemmin keskikenttäpelaaja kuitenkin vakavoitui, ja toivotti Espanjan maajoukkueelle onnea haastavassa tilanteessa.

– Maajoukkueellamme on juuri nyt vaikea tilanne, mutta nyt meidän täytyy antaa heille varaukseton tukemme enemmän kuin koskaan. Luotan suuresti tämän joukkueen lahjoihin ja mentaliteettiin ja olen varma, että he voivat edetä pitkälle ja kamppailla mestaruudesta. Onnea matkaan, pojat, Fàbregas kirjoitti.

Cesc Fàbregas Soler

@cesc4official
Difícil situación de nuestra selección en estos momentos pero ahora más que nunca es cuando tenemos que apoyarles sin parar. Confio mucho en el talento y mentalidad de este equipo y estoy seguro de que pueden llegar muy lejos y pelear por el título. Mucha suerte chavales! 💪🏻