Espanjan luotsin loikka Real Madridiin suututti palloliiton pomon – jopa potkut ennen kisoja mahdollisia?

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Real Madrid osaa yllättää, vaikka futiksen seurajoukkuekausi onkin ollut jo jonkin aikaa paketissa. Vajaat kaksi viikkoa sitten putosi todellinen uutispommi, kun Zinédine Zidane erosi yllättäen Realin valmentajan pestistä.

Seuraajaksi ehdittiin huhuilla ties vaikka ketä, kunnes vihdoin eilen haku päättyi. Ja taas oli yllätyksen aika. Valinta kun osui Espanjan maajoukkueluotsi Julen Lopeteguihin, jota yksikään isompi media ei ollut tehtävään ehdottanut (lue uutinen). Miksi olisikaan, sillä jatkoihan Lopetegui sopimustaan Espanjan jalkapalloliiton kanssa vuoteen 2020 vain muutama viikko aikaisemmin?

Yllätyksenä Lopeteguin loikka Real Madridiin tuli myös Espanjan jalkapalloliiton vastavalitulle puheenjohtajalle Luis Rubialesille. Kolme eri radiokanavaa – Onda CeroCadena Ser ja Cadena Cope – kertoi eilen illalla, että Rubiales kokee tulleensa petetyksi Lopeteguin toimesta.

Rubialesin kiukku on radiotietojen mukaan niin suunnatonta, että hän on harkinnut jopa Lopeteguin erottamista aivan MM-kisojen kynnyksellä. Espanja pelaa avausottelunsa jo perjantaina Portugalia vastaan.

Julen Lopetegui pitää Krasnodarissa keskiviikkona aamupäivällä lehdistötilaisuuden. Tilaisuudessa ovat mahdollisesti läsnä myös Rubiales sekä palloliiton urheilujohtaja Fernando Hierro.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!