Portugali kohtaa viimeisessä alkulohkon ottelussaan Iranin maanantaina. Kutkuttavan asetelmasta tekee se, että molemmilla joukkueilla on vielä mahdollisuus pudotuspeleihin. Iranin kannattajat laittoivat oman osuutensa peliin häiriköimällä Portugalin joukkueen yöunia.

Iranin kannattajat olivat linnoittautuneet Portugalin joukkueen hotellin eteen. Kannattajat pitivät mekkalaa yön pikkutunneille saakka yrittäen häiritä pelaajien yöunia ja keskittymistä tulevaan otteluun.

Portugalille riittää ottelusta tasapeli jatkopaikkaan, mutta lohkovoittoon se tarvitsee luultavasti täydet kolme pistettä. Iran taas tarvitsee voiton Portugalista päästäkseen jatkoon. Samaan aikaan Espanja pelaa jatkohaaveet menettänyttä Marokkoa vastaan. Portugali ja Espanja ovat tasapisteissä lohkon kärjessä.

Iran-kannattajien häiriköinti saattoi jopa onnistua. Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa vaikuttaisi olevan Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo. Videolla Ronaldo näyttää Iranin kannattajille käsillään, että he menisivät nukkumaan. Lopuksi Ronaldo vielä näyttää faneille peukkua, joten mitenkään kovin käärmeissään ei Real Madridin supertähti näyttänyt olevan. Videolla olevaa henkilö ei ole vielä satavarmasti tunnistettu Ronaldoksi.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

B24

@B24PT
Ronaldo foi à janela pedir aos iranianos para o deixarem dormir em paz 💤

🎥 @RTP1