Kolumbialaiskannattajat salakuljettivat alkoholia stadionille – häpeällinen somevideo johti potkuihin (Video)

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Luis Felipe Gómez työskenteli ennen jalkapallon MM-kisoja kolumbialaisen lentoyhtiön Avianca Cargon Euroopan ja Aasian osaston aluepäällikkönä.

Reissu Venäjälle Kolumbian alkulohkon otteluun Japania vastaan muutti miehen elämän täysin.

Tiistain pelistä levisi internetiin video Gómezista ja kolumbialaisfaneista juomassa stadionille salakuljettamaansa alkoholia. Kannattajat olivat myös onnistuneet tuomaan stadionille kiikarit.

Gómez tunnistettiin päivää myöhemmin yhdeksi videon ihmisistä ja hänet erotettiin hyväksyttyään ryypyn. Kolumbialaismies kiisti tunteneensa juurikaan alkoholin salakuljettaneita kannattajia, mutta sillä ei ollut merkitystä.

Video julkaistiin huumorilla. Ottelun päätyttyä se levisi Kiikarit-hashtagin kautta Twitterissä sadoille tunnuksille sosiaalisessa mediassa. Samalla se vuoti myös kolumbialaisille uutissivuille.

Espanjankieliset mediat olivat tempauksesta raivoissaan. Videon ihmisten syytettiin nolanneen maansa. Sosiaalisessa mediassa heidän kritisoitiin levittävän negatiivista sterotypiaa kolumbialaisista ja heitä vertailtiin huumeiden salakuljettajiin.

Gómez avautui potkuistaan myöhemmin vaimonsa Facebook-tilillä. Mies väitti, ettei hän tiennyt että häntä kuvattiin.

– Menin vain tervehtimään muutamia kavereita. He tarjosivat minulle juomaa. Otin sen vastaan hetken huumassa ja onnellisuudessa, koska näin Kolumbian pelaamassa MM-kisoissa.

– Yritän selvittää, miten 15 epäonnekasta sekuntia huonolla videolla voivat päättää ihmisen kunnian ja elämän yrittää tehdä asioita oikein, Gómez tilitti.

Lähde: BBC


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!