Lähde: Real Madrid tavoitteli todellista yllätysnimeä luotsikseen – valmentajalupaus kieltäytyi

© Kuva: Getty Images

Kuka vielä väittää, että kun Real Madrid koputtaa ovelle, ei tarjouksista yksinkertaisesti kieltäydytä? Nyt on löytynyt 30-vuotias valmentajalupaus, jolle kolme perättäistä Mestarien liiga -kautta valloittanut seura ei kelvannut.

Saksalaislehti Bildin mukaan yllättäen Zinedine Zidanesta luopumaan joutunut Real Madrid tavoitteli valmentajakseen todellista sensaatiovalintaa, nimittäin nuorta saksalaista Julian Nagelsmannia. Madridista ollaan jo oltu Nagelsmanniin yhteydessä, mutta nuoren miehen vastaus kosiskeluihin oli ”ei”.

Bild kertoo, että Madridissa oltiin valmiita uskomaan mestariryhmä Nagelsmannin käsiin kaikkien menestyneiden ja nimekkäiden huippuvalmentajien ohi. Espanjassakaan ei ollut jäänyt huomaamatta, että Nagelsmann on herättänyt kiinnostusta myös Bayern Münchenissä ja Borussia Dortmundissa, ja hänestä keskusteltiin myös mahdollisena Arsène Wengerin seuraajana Arsenalissa.

Nagelsmann harkitsi Real Madridin tarjoamaa mahdollisuutta hetken – mutta kieltäytyi. Vaan miksi ihmeessä? Siksi, että Nagelsmann on vastuuntuntoinen ja sanansa mittainen mies, eikä hän halunnut jättää Bundesliigassa itselleen tilaisuuden antanutta Hoffenheimia pulaan.

Nagelsmannilla on Hoffenheimin kanssa vuoteen 2021 ulottuva sopimus, ja seurapomo Dietmar Hopp on julistanut, että valmentaja on saatavilla aikaisintaan vuonna 2019. Nagelsmann itse on todennut, että joskus hän haluaa sen isonkin askeleen ottaa, mutta kiirettä ei ole.

– Haluan voittaa joskus mestaruuksia, mutta en tiedä yhtään, milloin ja missä niin tulee tapahtumaan, Nagelsmannin kerrotaan sanoneen.

Real Madridissa tilaisuus olisi epäilemättä ollut tarjolla, mutta ainakaan vielä valmentajalupaus ei halunnut tähän tarttua.

Nagelsmann nousi Hoffenheimin päävalmentajaksi lokakuussa 2015. Hänestä tuli tuolloin, 28-vuotiaana, bundesliigahistorian nuorin päävalmentaja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.