Maajoukkuetoveri haluaisi Neymarin Madridiin – ”Cristiano ei ole pomo”

© Kuva: Getty Images

Neymar on yhdistetty jo useamman kuukauden Real Madridiin. Vasta vuosi sitten maailmanennätyshintaan Barcelonasta PSG:hen siirtynyt Brasilian maajoukkuehyökkääjää on viety takaisin La Ligan kovaa vauhtia.

Madridin laitapuolustaja Marcelo tukisi ajatusta nähdä maajoukkuetoverinsa myös samassa seuranutussa. Neymar voisi siirtyä tähtipelaajan mielestä Realiin, vaikka Cristiano Ronaldo pysyisi seurassa.

– Cristiano ei ole Real Madridin pomo. Miksi Neymar ei voisi siirtyä tänne, jos Cristiano on täällä. Neymarilla tulee olemaan aina ovet auki Real Madridiin. Madrid etsii aina parhaita pelaajia. Jonakin päivänä Neymar pelaa täällä, Marcelo kommentoi AS:n mukaan torstain lehdistötilaisuudessa.

Neymar nähdään Venäjällä Brasilian MM-paidassa.