Huuhkajat voitti Kansojen liigan kenraaliharjoituksessa Valko-Venäjän luvuin 2-0. Joukkueen maaleista vastasivat Jere Uronen ja Mostagh Yaghoubi. Kentän pirtein hahmo oli kuitenkin monen mielestä Robin Lod, joka leikkasi hanakasti sisään oikealta laidaltaan ja haastoi valkovenäläispakkeja.

Maaottelu oli Lodin uran 23:s ja ainakin toimittajan mielestä se oli keskikenttäpelaajan paras Huuhkaja-esiintyminen.

– Oli se ainakin yksi niistä, Lod myhäilee.

Lod loi joukkuekavereilleen lukuisia hyviä maalintekopaikkoja, ja esimerkiksi Pyry Soiri pääsi helsinkiläisen tarjoilusta läpi. Maaleja Lodin esitöistä ei kuitenkaan syntynyt.

– Ei voi turhautua, jos ei itsekään tee omista paikoista maalia, 25-vuotias SUMU-kasvatti kuittaa.

Huuhkajat sai ottelusta haluamansa.

– Se oli meiltä hyvä ottelu ja pääsimme paljon maalipaikoille. Toteutimme sovittuja asioita ja mielestäni ansaitsimme voiton.

Lod pelasi Kreikassa Panathinaikosissa väkivahvan kauden ja iski kaiken ohella viisi liigamaalia. HJK:ssa läpimurtonsa aikanaan tehnyt Lod on pelannut seurassa edellisellä kolmella kaudella, mutta nyt todennäköisesti suuntana on uusi osoite. Lodin sopimus nimittäin päättyi kreikkalaisseuran kanssa.

Vasenjalkainen pelimies oli hyvin vaitonainen seuraavasta siirrostaan. Hän ei pystynyt edes kommentoimaan, kauanko on Suomessa.

– Seura-asioihin en pysty hirveästi kommentoimaan.

– Mä en tiedä yhtään. En voi oikein tuohonkaan vastata mitään.