MM-kisoissa iso yllätys – Kolumbian upea vapaapotkuosuma jäi laihaksi lohduksi, katso video

© Kuva: Getty Images

Japani venyi yllätykseen, kun se kaatoi Kolumbian tiistaina H-lohkon ottelussa maalein 2-1. Ottelun käännekohta nähtiin jo avausminuuteilla, kun Kolumbian keskikenttäpelaaja Carlos Sánchez ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos ja Japani sai rangaistuspotkun.

Japani käytti saumansa ja Shinji Kagawa laukoi rankkarin sisään. Avausmaali tuli jo kuudennella minuutilla, jonka jälkeen Kolumbia joutui loppupelin pelaamaan yhdeksällä kenttäpelaajalla.

Kolumbia nousi tasoihin hieman ennen taukovihellystä yhdellä kisojen upeimmista osumista. Juan Quintero laukoi vaparin komeasti muurin ali maaliin. Japanin maalivahti Eiji Kawashima sai näppinsä väliin, mutta pallo kävi maaliviivan väärällä puolella Japanin kannalta. Katso video upeasta oivalluksesta alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Toisella puoliskolla Japani otti jälleen kuskin paikan 73. minuutilla, kun Yuya Osako puski kulmapotkutilanteesta pallon vahvasti tolpan kautta maaliin.

Kolumbian tähtipelaaja James Rodríguez ei ollut avauskokoonpanossa Japania vastaan pohjevamman takia, mutta mies pääsi kentälle toisella puoliskolla vajaan tunnin kohdalla. James ei kuitenkaan pystynyt auttamaan joukkuettaan ja Kolumbian kisaurakka alkoi kovalla pettymyksellä, kun Japani nappasi pisteet 2-1-lukemin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.