Nigerian ja Islannin välillä luvassa kasa maaleja – nappaa upea tuplakerroin!

Nigeria-Islanti
Perjantaina 22.6 klo 18.00
MM-kisat

Juhannusaaton iltana Nigeria ja Islanti kohtaavat pelissä, joka voi ratkaista jopa Argentiinan jatkopaikan lohkossa. Ottelussa maaliodotusarvo on normaalia suurempi. 

Islanti on hurmannut kaikki

Nigerian MM-urakka alkoi 0-2 -tappiolla vahvaa Kroatiaa vastaan. Tulos ei ole katastrofi, mutta Islantia vastana joukkue tarvitsee pisteitä, mikäli se aikoo taistella vielä jatkopaikasta. Argentiinan hävittyä Kroatialle torstaina, on lohkon toinen jatkopaikka kolmen kauppa.

Nigeria ei ole pystynyt voittamaan peliä viiteen edelliseen otteluun. Maaleja joukkue pystyy tekemään, mutta omassa päässä verkko soi myös kohtaisen paljon. Lohkon tilanteen ollessa täysin auki, ei liian varovaiseen peliinkään ole varaa, vaan Nigerian on haettava voittoa aktiivisesti.

Islanti on hurmannut futisfaneja ymäri maailman vimeisen parin vuoden ajan periksiantamattomalla pelityylillään sekä viihdyttävillä otteillaan. Avauskierroksen 1-1 – tasapeli Argentiinaa oli oiva näytös Islannin kyvyistä.

Myös Islanti pelaa viihdyttävää jalkapalloa, jossa maalipaikkoja syntyy molemmissa päissä kenttää. Myös Islanti on pelannut viisi ottelua ilman voittoa, mutta otteet ovat olleet hyviä ja Argentiina-peli on varmasti nostanut henkeä joukkueen sisällä. Voitolla joukkue etenisi 16 parhaan maan joukkoon MM-turnauksessa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi:Nigeria-Islanti yli 2.5 maalia – kerroin 4.20 (normaalisti 2.60!)

Jos maaleja tulee yli 2.5, saat näin 20€ panoksella 84€ voiton!