No nyt! Simo Valakari pääroolissa hauskassa mainosvideossa – näyttelijän lahjat hallussa: ”Ei voi olla totta”

© Kuva: Juha Tamminen

Tromsø IL kohtaa tulevana maanantaina Norjan pääsarjassa Rosenborgin. Testi on kova, sillä Rosenborg on sarjassa toisena ja Simo Valakarin luotsaama Tromsø kahdeksantena.

Ainakaan mainosvideosta ei voitto jää kiinni. Tromsøn Twitter-tilillä julkaistiin video, jossa mainostettiin maanantain huippuottelua. Päävalmentaja Valakari saa kunnian olla isossa roolissa videolla. Valakari osoittaa videolla, että myös näyttelijän lahjat ovat hallussa.

Videolla Valakari kuulustelee pelaajiaan, olisiko joku heistä petturi tai mahdollisesti Rosenborgin kätyri. Yksi pelaajista vastaa väärin kysymykseen aurinkoa tammikuussa vai lunta heinäkuussa. Tämän jälkeen Valakari testaa pelaajaansa vielä syöttämällä hänelle ilmeisesti pilaantuneen kananmunan.

– Ei voi olla totta, Valakari sanoo videolla suomeksi ja jatkaa englanniksi:

– Todella vaikuttavaa.

Katso hupaisa video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!