© Kuva: Getty Images

Saksan ja Ruotsin välillä tasaista – nappaa upea tuplakerroin Ruotsin vähämaalisuudella!

Saksa-Ruotsi
Lauantaina 23.6 klo 21.00
MM-kisat

Juhannuspäivän iltana jalkapallon MM-kisoissa kohtaavat tappiolla kisansa aloittanut Saksa sekä voitolla turnauksen aloittanut Ruotsi. Saksalla ei ole varaa toiseen tappioon, vaan nyt joukkueen on esitettävä parastaan. 

Tasainen Saksa

Saksan MM-turnaus alkoi murheellisella 0-1- tappiolla Meksikolle. Joukkueen pelaamista kritisoitiin ottelun jälkeen haluttomaksi, laiskaksi ja mitäänsanomattomaksi. Jos joukkue haluaa MM-turnauksen jatkopeihin, nyt on tultava tulosta.

Harjoitusotteluista lähtien jotain on ollut pielessä Saksan pelaamisessa. Tulokset ovat ailahdelleet rajusti ja edes luottovahti Manuel Neuerin paluu maalille pitkän loukkaantumisensa jälkeen ei tunnu herättävän joukkuetta.

Ruotsi aloitti oman MM-urakkansa rutiinivoitolla Etelä-Koreaa vastaan lukemin 1-0. Saksan yllätystappio Meksikolle pitää lohkon tilanteen mielenkiintoisena ja Saksa-ottelussa on Ruotsilla oikea sauma edetä turnauksen 16 parhaan maan joukkoon. Jos koskaan, niin nyt Saksaa pystyy horjuttamaan.

Joukkueet ovat kohdanneet seitsemän kertaa ja ottelut ovat olleet viime vuosina erittäin maalirikkaita ja viihdyttäviä. Saksa on voittanut viidesti ja kahdesti on pelattu tasan. Ottelu on elintärkeä molemmille maille, voitolla Ruotsi on jatkopeleissä ja tappiolla Saksa on historiallisesti ulkona. Pelin panokset näkyvät varmasti varovaisuutena ja riskejä kaihdetaan. Saksa on kompuroinnistaan huolimatta ennakkosuoskikki, ja Ruotsi yrittänee pitää oman maalinsa puhtaana mahdollisimman kauan. Ruotsi tuskin onnistuu maalinteossa enempää kuin maksimissaan kerran.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi:Ruotsin maalit 0-1 – kerroin 3.50 (normaalisti 2.25!)

Jos Ruotsin maalit ottelussa ovat välillä 0-1, saat näin 20€ panoksella 70€ voiton!