Siirtohuhut seis! – Tottenham-tähti Harry Kanelle todella pitkä jatkosopimus

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Englannin maajoukkueen hyökkääjä Harry Kane on allekirjoittanut Tottenhamin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa vuoden 2024 kesään asti.

Kane, 24, päätti kalenterivuoden 2017 Euroopan tehokkaimpana maalintekijänä 56 osumallaan (maalit seura- ja maajoukkueessa yhteensä). Hänet on äänestetty Englannin ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton PFA:n Vuoden joukkueeseen nyt neljänä kautena peräkkäin. Valioliigan maalikuninkuuden Kane on voittanut kahdesti.

Päättyneellä kaudella hän onnistui maalinteossa Tottenhamissa 41 kertaa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kane toimii Venäjän MM-kisoissa Englannin maajoukkueen kapteenina. Hänet on aktiivisesti yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Real Madridiin, mutta uusi sopimus pitänee kiinnostuneiden ostajien lompakot visusti piilossa.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!