Siirtohuhut seis! – Tottenham-tähti Harry Kanelle todella pitkä jatkosopimus

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkueen hyökkääjä Harry Kane on allekirjoittanut Tottenhamin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa vuoden 2024 kesään asti.

Kane, 24, päätti kalenterivuoden 2017 Euroopan tehokkaimpana maalintekijänä 56 osumallaan (maalit seura- ja maajoukkueessa yhteensä). Hänet on äänestetty Englannin ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton PFA:n Vuoden joukkueeseen nyt neljänä kautena peräkkäin. Valioliigan maalikuninkuuden Kane on voittanut kahdesti.

Päättyneellä kaudella hän onnistui maalinteossa Tottenhamissa 41 kertaa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kane toimii Venäjän MM-kisoissa Englannin maajoukkueen kapteenina. Hänet on aktiivisesti yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Real Madridiin, mutta uusi sopimus pitänee kiinnostuneiden ostajien lompakot visusti piilossa.