Venäjälle laskeutunut Zlatan antaa taas palaa: ”Minä päätän, kuka valmentaa ja kuka ei”

© Kuva: Getty Images

Vaikka 36-vuotias Zlatan Ibrahimovic ei ole mukana Ruotsin MM-joukkueessa, niin vuoden ensipuoliskolla Ruotsin MM-joukkueen tiimoilta on eniten saatu lukea juuri Zlatanista. Siitä on pitänyt huolen Zlatan itse.

La Galaxyn hyökkääjä viihtyy otsikoissa ja tekee kaikkensa niissä pysyäkseen. Vai mitä mieltä olette seuraavista Zlatanin Expressenille antamista lausunnoista?

– Minä päätän, kuka valmentaa ja kuka ei, Venäjälle laskeutunut Zlatan tokaisi asemastaan Ruotsin palloliiton hierarkiassa.

Zlatan ei omien sanojensa mukaan ole juurikaan kontaktissa MM-joukkueen pelaajien kanssa, vaan pikemminkin liiton edustajien kanssa.

Tähtihyökkääjä hyökkäsi perjantaina ruotsalaista mediaa vastaan. Zlatan hämmästeli sitä, kuinka median mukaan Ruotsin maajoukkue on parempi ilman Zlatania, ja luonnehti sitä ”ruotsalaiseksi mediamentaliteetiksi”. Samaa aihetta hän sivusi myös Expressenin haastattelussa, kun häneltä tiedusteltiin, seuraako hän paikan päällä Ruotsin MM-avausta Etelä-Koreaa vastaan maanantaina.

– Median mukaan joukkue ei tarvitse minua, joten minun ei tarvitse olla avausottelussa.

Joukkuetta Zlatan kehotti vain nauttimaan MM-kisoista.

– Paineita ei ole, sillä minähän en ole mukana.

Lähde: Aftonbladet