19. MM-kisapäivä: Englanti ja Kolumbia iskevät yhteen huippukamppailussa

© Kuva: Getty Images

MM-kisojen 19. pelipäivä on saapunut. Tänään toisensa neljännesvälierissä kohtaavat Ruotsi ja Sveitsi, sekä Englanti ja Kolumbia.

Maanantaina Brasilia onnistui etenemään puolivälieriin kaadettuaan Meksikon lopulta lukemin 2-0. Belgia ja Japani kohtasivat jännitysnäytelmässä iltaottelussa. Japani johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta Belgia nousi tasoihin ja iski voittomaalin lisäajalla.

Seuraa näitä

Radamel Falcao

Englanti ei ole voittanut pudotuspeliottelua arvoturnauksessa 12 vuoteen. Nyt vastaan asettuu laatupelaajia täynnä oleva Kolumbia. Kyseessä on tähän saakka Englannin vaikein vastustaja kuluvissa kisoissa.

Belgia on Kolumbiaa laadukkaampi joukkue, mutta Englannin ja Belgian välisessä ottelussa ei pelattu lähtökohtaisesti täydestä pistepotista pudotuspelikaavion vuoksi. Kummatkin olivat jo jatkossa ennen viimeistä lohkokierrosta.

Kolumbia on kykeneväinen joukkue kaatamaan Englannin. Englanti on tähän mennessä pelannut hienot kisat, mutta nyt vastaan asettuu todellinen uhka. Radamel Falcao on kurittanut aikaisemminkin urallaan Englannin maajoukkuepuolustajia ja kolumbialaiskärki janoaa onnistumisia.

Englannin topparipari joutuu kamppailemaan läpi ottelun pääpelivoimaisen ja parhaimmillaan hyvin röyhkeän maalintekijän kanssa. Falcao kykenee kaatamaan hyvänä päivänään Englannin yksinään, mutta Englannin puolustus kykenee myös hiljentämään maalintekijän tarkalla miesvartioinnilla.

Lisää luettavaa nälkäisille

Onko MM-kuume iskenyt, kaipaatko tietoa alkulohkoista? Haluatko selata kisojen otteluohjelmaa? Kiinnostavatko tarinat aiemmista MM-kisoista?

MM 2018 -kisakeskuksemme palvelee kellon ympäri. TÄÄLTÄ löydät otteluohjelman, lohkot (ja lohkojen alta lohkoennakot) ja kaikkien joukkueiden pelaajalistat kuin MM-kisojen historiatilastotkin.

Aiempien MM-kisojen historiikkeja pääset lukemaan TÄSTÄ.

Päivän tapahtumat

Klo 09:50, Kooste edellispäivän peleistä, Yle TV2
Klo 17:00 Ruotsi – Sveitsi, Yle TV2
Klo 21:00, Englanti-Kolumbia, Yle TV2
Klo 23:15, Kooste päivän kamppailuista, Yle TV2


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.