AC Milan -legenda ei huhuista hätkähdä: ”Kuulen joka päivä juttuja potkuistani”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Urheilumedia rakastaa huhuja. Jotkut niistä toteutuvat ja jotkut toiset eivät. Mutta huhuja syntyy.

Kenties kaikkein vetävimpiä ovat valmentajien potkuja koskevat juorut. Äskettäin kansainvälisessä mediassa on alettu pyöritellä huhuja, joiden mukaan Chelseasta irtisanottu valmentaja Antonio Conte korvaisi seuralegenda Gennaro Gattuson AC Milanin peräsimessä. Huhut ovat kantautuneet myös Gattuson itsensä korviin, mutta mies ei niillä päätään vaivaa.

– Kuulen joka päivä juttuja siitä, että menetän työpaikkani, Gattuso kommentoi medialle Calciomercaton mukaan.

– Tärkeintä on vain tehdä parhaansa, ja seuran edustajat saavat tehdä omat ratkaisunsa.

Gattuso nostettiin AC Milanin valmentajaksi kesken viime kauden. Hän käänsi joukkueen syöksykierteen ja toi punamustat jopa taistelemaan paikoista Mestarien liigaan. Käteen jäi lopulta kuitenkin kuudes sija ja paikka Eurooppa-liigassa.

Gattusolta kysyttiin myös, onko harjoituspelikiertue Yhdysvalloissa pelaajillekin hyvää taukoa siirtohuhuista. Italialainen muistutti vastauksessaan siitä, millaista aikakautta elämme.

– Haluaisin sanoa niin, mutta se olisi minulta puppua ja tekopyhää. Pojat ovat liimattuja puhelimiinsa, he roikkuvat netissä, lukevat koko ajan uutisia ja joku puhuu heidän agenteilleen.

– Se on osa tätä lajia. Olemme kaukana kotoa, mutta siirtohuhut jatkuvat niin kauan kunnes siirtoikkuna menee kiinni, Gattuso arvelee.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!