Belgian tähtipelaaja loistaa vaikean kauden jälkeen MM-kisoissa – ”Osoitin jälleen kuka olen”

© Kuva: Getty Images

Belgian MM-ryhmän ykkösmaalivahti Thibaut Courtois oli perjantaina yksi joukkueensa suurimpia sankareita, kun Brasilia kaatui puolivälierässä lukemin 2-1.

Vaikean kauden Valioliigan Chelseassa pelannut Courtois esitti parastaan Brasilian huippuhyökkääjiä vastaan. Yksi perjantain mieleenpainuvimmista hetkistä oli belgialaistorjujan viime hetken torjunta Neymarin vetoon. Brassikärjen laukaus vaikutti jo kiertävän pysäyttämättömästi yläkulmaan, mutta Courtois venytti kaksimetrisen vartensa näyttävästi pallon tielle.

Courtois kokee, että hänen perjantainen suorituksensa laittoi epäilijöille jauhot suuhun.

– Tiedän, että Neymar tykkää hakea sitä laukausta. Olin valmis ja tein hyvän torjunnan, kommentoi Courtois tähtihetkeään BBC:lle.

– Minua on kritisoitu epäreilusti paljon tänä vuonna. Tänään (perjantaina) osoitin jälleen, kuka olen ja miksi olen täällä (MM-kisoissa).

Tähtivahti kehui maajoukkuevalmentaja Roberto Martínezin pelisuunnitelmaa.

– Meidän taktinen suunnitelmamme oli mahtava. Meillä oli sellainen fiilis, että tämä on meidän päivämme.

– MM-kisoissa pelaaminen oli lapsuuden unelmani. Se on uskomatonta. Joukkueemme haluaa voittaa jokaisen pelin. Kun pelasimme Englantia vastaan (lohkovaiheen päätöspelissä), ihmiset sanoivat, että meille olisi suosiollisempaa hävitä (kaavion takia), mutta me voitimme. Me luotamme omaan tekemiseemme.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille