Fifa-pomo ylistää: Venäjällä kaikkien aikojen parhaat MM-kisat

© Kuva: Getty Images

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan presidentti Gianni Infantino ylistää Venäjän kisoja kaikkien aikojen parhaaksi MM-turnaukseksi.

Kisoissa on jäljellä enää kaksi ottelua: lauantaina Belgia ja Englanti kohtaavat pronssiottelussa, ja turnaus huipentuu sunnuntain finaaliin Ranskan ja Kroatian välillä.

Ennen turnauksen alkua monilla oli huolensa Venäjän sopivuudesta kisaisännäksi maassa kytevien ongelmien takia. Rasismi ja homofobinen häirintä ovat kuitenkin osoittautuneet odotettua pienemmiksi ongelmiksi.

Jalkapallo on saanut olla pääosassa ja järjestelyt ovat sujuneet.

– Sanoin pari vuotta sitten, että tästä tulisi kaikkien aikojen MM-turnaus. Tänään voin vakuuttuneena sanoa, että tämä on kaikkien aikojen MM-turnaus, julisti Infantino FourFourTwon mukaan.

– Stadionit ovat täyttyneet keskimäärin 98-prosenttisesti, yli miljoona fania on matkustanut kisoihin ulkomailta ja yli kolme miljardia ihmistä on seurannut kisoja televisiosta.

– Fifan kanavien sisältöjä on katseltu yli 11 miljardia kertaa, fanifestivaaleilla oli yli seitsemän miljoonaa kävijä. Videotuomarit ovat olleet suuri, suuri menestys ja antidopingosastomme on tehnyt toistaiseksi – koputa puuta – ennennäkemättömiä testejä, joissa ei ole ollut ainuttakaan positiivista tulosta. Olemme myös toimineet syrjintää vastaan uusin tavoin FAREn (syrjinnänvastainen järjestö) ja muiden kanssa.

– Sitten on vielä jalkapallopuoli. Vain yksi peli on päättynyt 0-0, olemme nähneet joitain mahtavia pelejä ja paljon tunteita.

– Järjestelyjen puolella stadionien, lentokenttien, hotellien, liikenteen ja turvallisuuden infrastruktuuri on ollut ennennäkemättömän loistavalla tasolla. Ja tämä ei tule vain minun suustani, vaan myös niiden, jotka ovat olleet lukuisissa MM-kisoissa ja turnauksissa. Myös ystävällinen tunnelma on kulkenut mukana alusta loppuun.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.