Juventuksen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta puhui avoimesti siirtohuhuista liittyen AC Milanin puolustaja Leonardo Bonucciin sekä nykyiseen Juve-hyökkääjä Gonzalo Higuaíniin.

Bonucci on tiettävästi halukas siirtymään pois Milanista. Milan-luotsi Gennaro Gattuso myönsi Bonuccin lähtöhalut, vaikka hän toivoikin puolustajan jäävän Milaniin. Nyt myös Marotta myönsi, että hän on tietoinen Bonuccin haluista.

Bonucci siirtyi Juventuksesta Milaniin viime kesänä kovan kohun saattelemana. Siirtosumma oli suurin Serie A:ssa puolustajasta maksettu korvaus.

– Kaikki alkoi, koska me kohteliaasti tapasimme Leonardon (Milanin toimitusjohtaja) ja kävimme läpi asioita. Hän kertoi, mitä Bonucci ajattelee, ja hän oli puhunut hyvää Juventus-vuosistaan. Milan vain kertoi meille, mitä pelaaja ajattelee, Barotta taiteili sanojensa kanssa.

Barotta ei kuitenkaan olisi ottamassa Bonuccia nyt takaisin Juventukseen.

– Juuri nyt meillä on täysi kokoonpano, eritoten puolustuksessa. Suhde Bonucciin perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen, mutta nyt en menisi pidemmälle, Barotta sanoi.

Toinen ajankohtainen aihe on hyökkääjä Gonzalo Higuaín, joka on jäämässä kilpailun takia kehnoon asemaan, kun Cristiano Ronaldo hankittiin Real Madridista. Muun muassa Chelsea on ollut kiinnostunut Higuaínista.

– Hän on tärkeä pelaaja meille, mutta on normaalia, että nyt on paljon kilpailua hänen pelipaikallaan. Puhumme hänen kanssaan ja yritämme tehdä päätöksen, joka on paras kaikille, Barotta totesi suoraan.

Lähde: Football Italia