Kuva: Wayne Rooney koki hurjan tällin ja iski avausosumansa MLS:ssä – ”Siitä tuli aika rumaa jälkeä”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Wayne Rooney siirtyi heinäkuussa Evertonista MLS-sarjaan DC Unitedin riveihin. Sunnuntaina Rooney iski ensimmäisen maalinsa uudessa seurassaan, jonka lisäksi hyökkääjä sai tikkejä kasvoihinsa.

Rooney vei isännät 1-0-johtoon 33. minuutilla. Luciano Acosta antoi maukkaan läpisyötön ja Rooney viimeisteli vakuuttavasti pallon maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Rooney tarvitsi neljä ottelua ensimmäisen osuman tekemiseen. Ottelu päättyi lopulta DC Unitedin 2-1-voittoon.

Jos et näe alla olevaa videota Rooneyn maalista, voit katsoa sen tästä. (Artikkeli jatkuu videon jälkeen.)

Entinen Man United -hyökkääjä sai myös kokea kovuutta, kun hän törmäsi ruotsalaistoppari Axel Sjöbergin kanssa ottelun loppuhetkillä. Rooneyn kasvoista vuoti paljon verta ja miehen nenä murtui. Rooney tikattiin ottelun jälkeen. DC Unitedin päävalmentaja Ben Olson ylisti Rooneyn suoritusta kapteeninnauha kädessään.

– En usko, että se oli ensimmäinen kerta, kun hän vuotaa verta pelissä. Hän on kova kaveri ja uskon, että hän selviää siitä nopeasti. Mutta jälleen kerran, se osoittaa, mitä tämä tarkoittaa hänelle juuri nyt. Hän on boksissa, uhraa kasvonsa ymmärtäen, että tämä on tärkeää.

– Hän on ollut fantastinen kaikilla mahdollisilla mittareilla. Toivottavasti hän vielä vain parantaa entisestään, Olson totesi seuran nettisivuilla.

– Menimme molemmat palloon, vaikka ympärillämme oli useita muita pelaajia. En tehnyt sitä tahallani, mutta siitä tuli aika rumaa jälkeä, Sjöberg avasi tilannetta Aftonbladetille.

Jos et näe alla olevaa kuvaa Rooneyn kasvoista, voit katsoa sen tästä.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!