Nuori Huuhkaja-tähti kovien taklausten kohteena harjoitusottelussa – ”Tuomarilla ei ollut peli hallussa”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara sai maistaa kovia otteita vieraillessaan seurajoukkueensa, skotlantilaisen Dundee FC:n, kanssa Portugalissa harjoitusleirillä.

Dundee FC:n leiri ei ollut tuloksellisesti menestys, sillä viime viikolla Portimonense voitti joukkueen 4-0 ja tiistaina SC Farense oli vahvempi lukemin 3-2.

Kamara, 22, kertoi Dundee Evening Telegraphin haastattelussa, että varsinkin Farensea vastaan pelatussa ottelussa käytettiin varsin rajuja otteita, joista hänkin sai osansa.

– Ihan kuin kyseessä olisi ollut cupin finaali tai vastaavaa! Se oli hieman villiä, mutta on vain totuttava siihen ja keskityttävä tulevaan.

– Oli hyvä testi pelata tuollaisessa fyysisessä ottelussa. Se ei ole aina niin hirveän hauskaa, mutta sellaista se välillä on. On vain keskityttävä ja pidettävä huolta, ettei häviä. Pitää keskittyä peliin eikä siihen, mitä ympärillä tapahtuu.

– Se oli hieman kovaotteinen peli. Yritimme sanoa siitä tuomarille, mutta jos totta puhutaan, niin hän ei auttanut ottelun kulkua ollenkaan. Hänellä ei ollut peli hallussa.

Kamara ei olllut kuitenkaan huolissaan kahdesta leirillä kärsitystä tappiosta, vaan sanoi, että niistä tulee ottaa opikseen. Dundee FC aloittaa kautensa tänään lauantaina, kun se kohtaa Stirling Albionin Skotlannin liigacupissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.