Paineita seuralegendan niskaan – Antonio Contea huhutaan jo täytetylle vakanssille

© Kuva: Getty Images

Seuralegenda Gennaro Gattuso on ehtinyt toimia AC Milanin päävalmentajana vasta reilun puoli kautta eikä miehen kolmen vuoden jatkosopimuksen julkistuksestakaan ole kulunut kuin kolme kuukautta. Silti italialaislehdistössä huhutaan jo nyt, että Gattuso saatetaan korvata Chelseasta työttömäksi jääneellä Antonio Contella – ennemmin tai myöhemmin.

Spekulaation taustalla on AC Milanin omistajanvaihdos. Bisnesmielessä epäonnistunut Yonghong Li sai lähteä, ja poissa on myös Gattuson valmennusjohtoon palkannut urheilujohtaja Massimiliano Mirabelli. Uusi seurajohto onkin alkanut pälyillä Conten perään.

Italialaistoimittaja Alfredo Pedullán mukaan AC Milanin tekniseksi johtajaksi pian palaava Leonardo on jo keskustellut mahdollisesta yhteistyöstä Conten kanssa. Conten palkkaamisen esteeksi saattaa kuitenkin vielä nousta se, jos hän haastaa Chelsean oikeuteen irtisanomisensa takia. Conten uskotaan pitävän jo harjoituskauden alettua annettuja potkuja laittomina, koska ”hän menetti vuoden urastaan”.

 

Gattuso itse ei aio paikastaan luopua, vaan valmistautuu uuteen kauteen normaaliin tapaan. Conten palkkaaminen tuskin puolestaan ainakaan nopeasti onnistuisi Chelsean kanssa kytevän riidan takia.

Paineita Gattusolle tuoreet huhut joka tapauksessa takuulla lyövät, sillä mikäli peli ei hänen alaisuudessaan kulje, saattavat fanit ja lehdistö haikailla nopeastikin Conten perään.

Lähde: Transfermarkt


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!