Perparim Hetemaj Ronaldon Juventus-siirrosta: ”Maailman paras pelaaja tulee Italiaan”

© Kuva: Getty Images

Chievo Veronan suomalaispelaaja Perparim Hetemaj oli mielissään, kun hän kuuli Cristiano Ronaldon siirtymisestä Juventukseen.

Hetemaj kokee, että profiilipelaajat ovat hyväksi koko sarjalle.

– Onhan se hieno juttu tälle sarjalle, että pitkästä aikaa maailman paras pelaaja tulee Italiaan. Myös joukkuekavereiden kanssa nopeasti juteltiin, että se on jokaiselle ammattilaiselle hieno ja motivoiva juttu päästä pelaamaan tuon tasoista kaveria vastaan, Hetemaj kommentoi Unibetille.

– Totta kai Juve on ollut maan suosituin joukkue ennenkin, mutta Ronaldon mukaantulo lisää taatusti ihmisten kiinnostusta koko sarjaa kohtaan ja tuo uusia faneja katsomoihin ympäri Italiaa.

Hetemaj ei usko myöskään Ronaldon lähteneen Torinoon vain rahan perässä.

– Jos Ronaldo ajattelisi vain rahaa, ei hän tänne tulisi pelaamaan. Juventus on erittäin kilpailukykyinen joukkue, joka on ollut aika suvereeni Italiassa viime vuodet ja lähellä myös Mestarien liigan voittoa. Maailman parhaan pelaajan hankkiminen on kova näyttö siihen päälle. Ronaldo tulee hyvään joukkueeseen, josta hän haluaa tehdä vielä paremman.