Ranska kaatoi Kroatian Venäjän MM-kilpailujen finaalissa lukemin 4–2. Ranskan voittomaalin eli kolmannen maalin viimeisteli Paul Pogba hienolla sijoituksella.

Ranska siirtyi johtoon ottelussa 1–0, kun Antoine Griezmannin vapaapotku kimposi maaliin Mario Mandzukicin päästä.

Kroatia nousi tasoihin viitisen minuuttia myöhemmin, kun Ivan Perisic ampui pallon vastustamattomasti Hugo Llorisin selän taakse.

Ranska pääsi vielä johtoon, kun tasoituksen tehnyt Perisic pelasi palloa rangaistusalueella kädellään. Griezmann ei pilkulta epäonnistunut, vaan vei Ranskan taukojohtoon.

Kroatia tuli toiselle puoliajalle väkevästi, mutta Ranska kesti ja iski takaisin. Ensiksi Paul Pogba sijoitti pallon alakulmaan. Heti perään Kylian Mbappe ampui pallon kuudentoista ulkopuolelta saamaan alakulmaan.

Kroatia kavensi vielä ottelun Hugo Llorisin karmea munauksen seurauksena. Lloris yritti ohittaa prässäämään tullutta Mandzukicia, mutta siirsi pallon suoraan kroatialaisen jalkaan, josta se pomppasi Ranskan maaliin.

Enempää maaleja ottelussa ei nähty ja Ranska varmisti maailmanmestaruuden 4-2-voitolla.