Rio Ferdinand hehkuttaa: Englannin yllätysnimi loistaa MM-kisoissa – ”Minulla oli epäilykseni”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand on vakuuttunut Harry Maguiren esityksistä Venäjän MM-kisoissa.

Leicesterissä pelaava Maguire, 25, oli kaksi vuotta sitten katsomossa seuraamassa Englannin pelejä Ranskan EM-kisoissa. Nyt hän on pelannut MM-turnauksessa jokaisessa pelissä.

Maguire oli loistavasta kaudestaan huolimatta yksi yllätysvalinnoista Englannin joukkueeseen – tai ainakin aloituskokoonpanoon. Ferdinandin mukaan Leicesterin puolustajan nousu maajoukkueen avainpelaajaksi ei tullut kuitenkaan täysin puskista.

– Välillä tähdet vain osuvat kohdalleen pelaajalle turnauksessa, kun oikea aika koittaa oikeassa joukkueessa, kirjoitti Ferdinand BBC:n kolumnissaan.

– Minulle se hetki tuli vuoden 2002 MM-kisoissa. Sillon löysin oman tieni ja ymmärsin täysin, miten pelipaikallani tulee toimia.

– Vaikuttaa siltä, että Maguire – minun kaltaiseni pallon kanssa hyvä puolustaja – on nyt vastaavan äärellä.

– Minulla oli epäilykseni hänen liikkuvuudestaan tällä tasolla, sillä olen nähnyt, miten hänen heikkouksiaan on käytetty hyväksi Leicesterin paidassa Valioliigassa.

– Mutta jotkut pelaajat ovat kuin luotuja maajoukkuejalkapallon hitaammalle tempolle. Sen lisäksi Maguire loistaa Englannin pelitavassa.

– Meidän pelaamisemme perustuu nykyään pallonhallintaan. Pyrimme hallitsemaan peliä ja pitämään palloa pitkiä jaksoja.

– Hänen seurajoukkueensa pelaa täysin eri tavalla, mutta hänellä on maajoukkueessa mahdollisuus tuoda palloa ylös puolustuksesta, ja hänellä on tärkeä rooli maajoukkuevalmentaja Gareth Southgaten pelityylissä.

Englanti kohtaa tänään keskiviikkona Kroatian MM-kisojen semifinaalissa. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21:00.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS