Kolumbian A-maajoukkueen keskikenttäpelaajan Juan Quinteron naaraaminen River Platesta muualle tulee maksamaan potentiaaliselle ostajalle 25 miljoonaa euroa.

Quintero, 25, on portugalilaisen Porton pelaaja, mutta hän lähti tammikuussa vuoden lainasopimuksella Argentiinan suurseuraan. Sopimukseen sisällytettiin osto-optio, jonka River Platen presidentti Rodolfo D’Onofrio on vihjannut käyttävänsä.

Kolumbialaistaituri oli yksi joukkueensa onnistujista Venäjän MM-kisoissa. Hänen tehtävänään oli tuurata puolikuntoista James Rodríguezia, ja Quintero vastasi huutoon iskemällä yhden osuman ja antamalla kaksi maalisyöttöä neljässä pelissä.

Quintero herätti huhujen mukaan mainioilla esityksillään jälleen monien eurooppalaisseurojen kiinnostuksen. River-pomo D’Onofrio vakuutti Fox Sportsille, että pelintekijä ei lähde Argentiinasta halvalla.

– Olen tietoinen Quinteron saamista tarjouksista. Hän on onnellinen Riverissä.

– Jos joku haluaa viedä hänet, heidän pitää maksaa 25 miljoonaa euroa.