Seurapresidentti paljastaa: Chelsealle tulossa uusi manageri – viemässä myös huippupelaajan Man Cityn nenän edestä

© Kuva: Getty Images

Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis kertoi toimittajille, että Italian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jorginho on lähellä siirtoa Chelseaan. Myös valmentaja Maurizio Sarrin ja Chelsean diili on loppusuoralla.

Edelliset kolme kautta Napolia valmentanut Sarri on ollut useiden lehtitietojen mukaan Chelsean tähtäimessä jo pitkään. Hänen on määrä korvata Chelsean manageri Antonio Conte, jonka toinen kausi Lontoossa sujui alle odotusten.

Sarri siirrettiin sivuun Napolin käskyttäjän paikalta, mutta hänellä on yhä voimassa oleva sopimus italialaisseuran kanssa, minkä vuoksi hän ei voinut neuvotella siirrosta Englantiin suoraan Chelsean kanssa.

De Laurentiisin mukaan pian voidaan kuitenkin odottaa vahvistusta odotetulle uutiselle.

– Sarrin diili on loppusuoralla, se riippuu hänestä, sanoi Napoli-pomo Football Italian mukaan.

– Olen asettanut omat ehtoni. Kaikki on nyt lakimiesten käsissä.

Jorginho, 26, taas on ollut vahvasti yhdistettynä Chelsean kilpailijaan, Valioliigan mestariin Manchester Cityyn. Jopa pelaajan omasta leiristä on tullut lausuntoja, joiden mukaan siirto Manchesteriin olisi ollut viittä vaille valmis.

De Laurentiis antoi kuitenkin ymmärtää, että Chelsea on iskenyt väliin.

– Jorginho? Olemme keskustelleet tästä keskenämme (seurajohdon kanssa). Jos Jorginholla on mitään toiveita, me tulemme ottamaan ne huomioon.

– Siksi minun on pyydettävä anteeksi Manchester Cityltä. Toisaalta jos pelaaja haluaa mieluummin asua Lontoossa kuin Manchesterissa, niin voin ymmärtää sen.

– Jos Chelsea vieläpä maksaa hänelle enemmän, ymmärrän senkin. Jorginho ja Sarri yhdessä jälleen? Jorginho menisi Chelseaan Sarrista riippumatta.