Venäjän konkaripelaaja päätti uransa MM-kisoihin – ennätyksellinen määrä pelejä maajoukkueessa

© Kuva: Getty Images

Venäjän maajoukkueen ja TsSKA Moskovan toppari Sergei Ignaševitš päättää uransa, kertoo uutistoimisto TASS.

Ignaševitš, 38, oli mukana Venäjän joukkueessa, joka ylsi tämän vuoden MM-kotikisoissaan puolivälieriin asti. Lopulta Kroatia oli kuitenkin vahvempi rangaistuspotkukilpailussa. Ignaševitš pelasi turnauksessa Venäjän jokaisessa ottelussa alusta loppuun.

– En voinut edes kuvitella, että saisin päättää jalkapallourani näin hienolla tavalla. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla osa tätä joukkuetta ja jalkapallohistoriaamme lähes 20 vuoden ajan, kirjoitti Ignaševitš sosiaaliseen mediaan.

Hän debytoi Venäjän A-maajoukkueessa elokuussa 2002 ystävyysottelussa Ruotsia vastaan. Ignaševitš on kaikkien aikojen eniten A-maaotteluita pelannut venäläinen 127 pelillään.

Voita 4 hengen matka Mestarien liigan puolivälierään: näin pääset mukaan.