FC Inter lainaa entisen kultapoikansa ulkomailta Veikkausliigaan

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter on tehnyt loppuvuoden mittaisen lainasopimuksen keskikenttäpelaaja Kaan Kairisen kanssa.

Kairinen, 19, liittyy turkulaisten riveihin tanskalaisesta Midtjyllandista, jonne hän siirtyi juurikin Interistä helmikuussa 2016.

– FC Midtjylland halusi löytää vähemmälle peliajalle jääneelle Kaanille peliaikaa ja Kaan oli halukas sitä hakemaan meiltä. Pääsimme asiasta nopeasti yhteisymmärrykseen ja otimme mielihyvin Kaanin joukkueeseen loppukaudeksi. Kaan harjoitteli joukkueen mukana jo kesäkuussa ennen FC Midtjyllandin pre-seasonia ja silloin jo keskustelimme tästä vaihtoehdosta, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki taustoittaa seuran sivuilla.

Mäen mukaan Kairinen paikkaa kesäkuussa Kreikkaan siirtyneen Lucas Garcian lähtöä.

– On totta, että haimme Lucas Garcian tilalle hieman hyökkäävämpää keskikenttäpelaajaa, mutta Kaanin myötä joukkueeseen tulee taas enemmän laatua ja kilpailua. Hyvät teknis-taktiset taidot omaava Kaan pystyy pelaamaan toki useammalla eri pelipaikalla, eikä paikka avauksessa tietenkään tule olemaan itsestäänselvyys.

Kairinen on jo liittynyt FC Interin harjoitusrinkiin ja on valmennuksen käytettävissä välittömästi.

Interin kasvatti on pelannut Midtjyllandin edustusjoukkueessa viisi virallista ottelua. Hän vietti puolet viime kaudesta lainalla Tanskan ykkösdivisioonan Skivessä, joka tippui sesongin päätteeksi maan kolmannelle sarjatasolle.

Kairinen edustaa Suomea alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!