Glen Kamara kipparoi nyt Dundeeta: ”Keskityttävä siihen, mikä on käsillä”

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueen vakituiseen kokoonpanoon tietään raivaava Glen Kamara elää jalkapalloilijana uutta kevättä, myös tänä syksynä.

Dundee FC:stä tuli vuosi sitten keskikenttämiehen seura, pitkän Arsenal-taipaleen jälkeen. Nyt hän on joukkueensa kapteeni, ja tässä roolissa oikea mies puhumaan ryhmän suunnasta ja tavoitteista. Viime kaudella Dundee oli skottiliigassa vasta kymmenes, siitä on parannettava.

– Sijoittuminen kärkikuusikkoon, minkä päälle hyvä eteneminen cupissa, siinäpä ne tavoitteet, 22-vuotias summaa The Heraldissa.

Tehtävä ei ole helppo, mutta positiivisia merkkejä on näkyvissä.

– Olemme tehneet hyviä hankintoja, toivottavasti asiat lähtevät oikeaan suuntaan. Mukana on kovia jengejä, mutta mielestäni meilläkin on riittävä nippu kasassa. Pelaamme oikean tyyppistä futista, ja uskon sen riittävän kuuden joukkoon.

Kamaran otteet ovat jo pidempään herättäneet huomiota myös tämän hetkistä suuremmissa ympyröissä. Ainakin Celticin, Rangersin ja Swansean sanotaan olevan kiinnostuneita suomalaisen palveluksista.

– Tällaisia on aina mukava kuulla, mutta nyt on vain keskityttävä siihen, mikä on käsillä. Jos jotain tapahtuu, niin sitten tapahtuu. Nyt kyse on kuitenkin vain Dundeesta.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.