Manchester Citylle tuli akuutti tarve kääntyä pelaajamarkkinoiden puoleen, kun joukkueen kakkosvahti Claudio Bravo loukkasi maanantaisissa harjoituksissa vasemman jalkansa akillesjännettä ja joutui pitkälle sairauslomalle. Bravon jalkaa tutkitaan vielä, mutta on mahdollista, että chileläisen kausi on ohi.

Englannin siirtoikkuna on jo sulkeutunut, mutta vakava loukkaantuminen sallii Cityn tehdä maalivahtihankinnan poikkeusluvalla. Seura kaivannee joka tapauksessa pätevää ja tasonsa osoittanutta varatorjujaa sen varalle, että ykkösvahti Ederson loukkaantuu tai kaipaa lepoa.

Nyt brittilähteet kertovat, että Cityn kiikarissa on Real Madridille kolme perättäistä Mestarien liiga -voittoa torjunut Keylor Navas. Huhun esille nousemisesta kertoo espanjalaislehti AS.

31-vuotias costaricalainen pelasi toki UEFA:n Supercupissa ja La Ligan avauskierroksella, mutta pidemmällä tähtäimellä Navasin paikka löytynee jatkossa useammin penkiltä, sillä Real Madrid osti tänä kesänä tolppien väiin Chelseasta Thibaut Courtois’n.

Keylor Navas on itse vakuutellut olevansa tyytyväinen oloonsa Real Madridissa, ja hänellä on sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä. AS:n mukaan seura olisi kuitenkin valmis Navasista luopumaan, jos tämä haluaisi siirtyä Manchester Cityyn. Tällöin Real Madridin kakkosmaalivahdin paikasta kisaisivat Kiko Casilla ja Andryi Lunin.

Brittilehti The Sunin mukaan Navasin siirrossa voisi olla kyse lainapestistä.