HJK ja RoPS tasasivat pisteet lauantaina Helsingissä Veikkausliigan kärkikamppailussa. HJK nousi Klaussin viime hetken osumalla 2-2-tasapeliin.

Lue lisää pelistä tästä.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo oli tyytyväinen yhteen pisteeseen eurokiireiden keskellä, mutta pelaaminen ei ainakaan koko 90 minuuttisen ajan miellyttänyt.

– Eihän tämä tulos mitenkään järjettömän huono meille ole. Kun tässä ollaan ikään kuin kahden rintaman sodassa, niin se, että tilanne pysyy samana, niin se on meille aika hyvä tilanne.

– Muuten meidän joukkue-esitys oli melko epätasaista. Oli toki hyviäkin jaksoja, mutta kyllä 90 minuuttiin mahtui aikamoista. Sanoin pelaajille, että voivat syyttää siitä minua, koska pelaajavaihdoksia oli todella paljon.

Lehkosuo avasi pelaajavaihdosten merkitystä pelille.

– Pelaajat, jotka eivät ole pelanneet toistensa kanssa, ja muutamia pelaajia, jotka pelasivat pitkästä aikaa tai jopa ensimmäistä kertaa HJK:ssa, niin kyllä se oli sen näköistäkin. Eihän se meidän joukkueen kollektiivi ollut ehjää pitkiä jaksoja missään vaiheessa. Oli siellä myös pelaajia, jotka nukkumaan mennessä voivat katsoa peiliin ja miettiä, mitä voisi tehdä vähän paremmin, Lehkosuo avautui.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela oli taas varsin tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen. Enemmänkin olisi ehkä ollut jopa otettavissa.

– Tasapeli on suhteellisen reilu tulos. Pelasimme selkeästi paremmin kuin kotipelissä (HJK:ta vastaan). Lopussa aloimme väsymään ja Klubi sai jauhettua pitkiä hyökkäyksiä. Tänään (lauantaina) oli se sauma voittaa HJK, kun heillä oli paljon muutoksia heidän eurokiireiden keskellä. Siinä mielessä tämän olisi voinut käyttää paremmin, mutta kokonaisuudessaan ihan hyvä suoritus meiltä.

Piste-ero kärjessä pysyi tasapelin myötä samana eli kymmenessä pisteessä.