José Mourinhon tiedetään etsineen pitkin kesää Manchester Unitediin luotettavaa topparia, josta olisi nykyistä kalustoa enemmän iloa myös pelin avaamisessa. Etsintä on kuitenkin osoittautunut hitaaksi ja tuskaiseksi.

Viimeaikaisissa huhuissa on pyöritelty lähinnä Barcelonan Yerry Minaa ja Leicesterin Harry Maguirea, mutta Englannin MM-kisatoppari Maguiren hintalapun noustua n. 84 miljoonaan euroon (=puolustajien ME-summaan), on Unitedin kiinnostus alkanut laskea.

Nyt Goal uskookin, että topparihaussa on käännytty vanhan tuttavuuden puoleen. Tottenhamin Toby Alderweireld oli yksi ensimmäisistä nimistä, jotka Unitediin yhdistettiin ja Goalin kertoman mukaan United ja Tottenham ovat nyt löytäneet jonkinlaisen kompromissiratkaisun belgialaisen hinnasta.

Jotta kauppa voisi syntyä, Tottenham haluaa kuitenkin löytää ensin 29-vuotiaalle Alderweireldille korvaajan. Aikaa etsintään ei ole paljon, sillä Valioliigan siirtoikkuna sulkeutuu jo tulevana torstaina.

[readmore from=Manchester-United]

Manchester United tekee kuitenkin taustalla töitä sen varalta, että Tottenham vetäytyykin Alderweireldin siirrosta. Siksi seura onkin tiedustellut muun muassa Bayern Münchenin Jerome Boatengin saatavuutta.

Mikäli United toivomansa puolustajan löytää, on se valmis kuuntelemaan tarjouksia argentiinalaispuolustaja Marcos Rojosta. Vaikka Englannissa siirtoja voidaankin tehdä vain torstaihin asti, on muualla Euroopassa siirtoikkuna pääosin auki elokuun loppuun asti.