Lehti: Man United -tähdellä käsittämätön viikkopalkka ja bonukset

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin chileläistähti Alexis Sánchezilla ei ole taskurahasta puutetta.

Sánchez, 29, siirtyi tammikuussa Arsenalista Unitediin suuren kohun saattelemana. Hänen odotettiin siirtyvän ”Punaisten paholaisten” paikallisvastustajaan Manchester Cityyn, mutta tie vei lopulta Unitediin.

Monet epäilivät, että nimenomaan raha ajoi Sánchezin lopulta Old Traffordille. Chileläisen todelliset motiivit siirrolle eivät välttämättä ikinä tule julkisuuteen, mutta Unitedin tarjoama sopimus oli varmasti mukava houkutin.

Guardianin tietojen mukaan Sánchez tienaa nimittäin noin 435 000 euroa viikossa. Hän saa myös noin 83 000 euron bonuksen jokaisesta pelaamastaan pelistä sekä noin 1,2 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen joka vuosi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.