Lehti: Skotlannin suurseura tarkkaillut Glen Kamaraa

© Kuva: Juha Tamminen

Skotlannin suurseura Rangers on tarkkaillut Dundee FC:n ja Huuhkajien keskikenttäpelaajaa Glen Kamaraa, kertoo Evening Telegraph.

Kamara, 22, siirtyi Dundee FC:n riveihin viime vuoden kesänä ja keräsi runsaasti kehuja viime kauden esityksistään. Otteluita hänelle kertyi ensimmäisellä Skotlannin kaudella 46 kappaletta.

Dundee FC:n manageri Neil McCann vahvisti aiemmin elokuussa The Courierille Englannin Ykkösliigassa pelaavan Sunderlandin kiinnostuksen Kamaraa kohtaan. McCann sanoi tuolloin, että ”haluaa pitää parhaat pelaajansa, jos se vain on mahdollista”. Hän myönsi kuitenkin, että Dundee FC joutunee jatkossakin hätyyttelemään muita seuroja suomalaisen kiintereiltä.

Kamara kertoi itse The Courierille, että tulee olemaan ”sataprosenttisen varmasti” Dundeessa vielä siirtoajan umpeuduttua. Skotlannin siirtoikkuna sulkeutuu tänään perjantaina.

Evening Telegraphin mukaan Kamarasta onkin turha tehdä tarjousta ennen tammikuun siirtoikkunaa.

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva valitsi Kamaran mukaan ryhmäänsä Nations Leaguen otteluihin Unkaria ja Viroa vastaan. Kamara on pelannut Huuhkajissa kolme ottelua.


PÄIVÄN VIHJE: ARSENAL – VILLARREAL

Isoja panoksia Lontoon illassa – kokeeko Gunners ilon vai pettymyksen kyyneliä?