Manchester Unitedissa on jo pienoisia kriisin merkkejä, vaikka ensimmäistäkään peliä ei ole vielä edes pelattu. Unitedin kannattajissa on alkanut jo herätä epätoivo manageri José Mourinhoa kohtaan.

Mourinho on tyylilleen uskollisesti valitellut kesän aikana monesta asiasta. Esimerkiksi siitä, ettei manageri saanut parhaita pelaajiaan tarpeeksi ajoissa joukkueen mukaan MM-kisojen takia. Harjoitusottelut ovat myös sujuneet mollivoittoisesti. Varsinkin 1-4-tappio Liverpoolille herätti kannattajissa surkeutta.

Mourinho onkin olut spekulaatioiden kohteena siitä, olisiko hän ensimmäinen manageri, joka saa ensi kaudella Valioliigassa potkut. Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, että Mourinhon potkut maksaisivat seuralle 12 miljoonaa puntaa eli noin 13,3 miljoonaa euroa.

Eräs innokas kannattaja otti tämän tiedon jälkeen asiakseen perustaa rahankeräyksen, jonka tavoitteena on saada kasaan samainen 12 miljoonaa puntaa. Tarkoitus olisi saada kasaan rahat, jotta Man United voisi hyvillä mielin antaa managerilleen potkut.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Footy Accumulators

@FootyAccums
After reading it would cost United £12m to sack Mourinho...

A United fan has started a GoFundMe account to try and raise the funds! 😂

Credit: @ThatMunichNight