MLS:ssä pelaavalle suomalaispelaajalle nimekäs joukkuetoveri – kilpailu peliajasta kiristyy?

© Kuva: Getty Images

MLS-sarjassa Itäisen konferenssin viidentenä majaileva Montreal Impact vahvisti viime yönä hankkineensa Valioliigasta tutun Bacary Sagnan loppukaudeksi.

Monteralissa pelaa myös suomalaispuolustaja Jukka Raitala, joka on tällä kaudella urakoinut tällä kaudella 22 ottelua MLS:ssä. Raitala pelasi alkukaudesta topparina, mutta viime aikoina peliaikaa on tullut enempi laitapuolustajana. Sagnan tulo saattaa siis viedä joitain peliminuutteja Raitalalta.

Sagna, 35, pelasi viime kaudella Serie A:ssa Beneventossa 12 ottelua. Ennen Italian reissua ranskalaispuolustaja vietti Valioliigassa peräti kymmenen kautta, joista seitsemän Arsenalissa ja kolme viimeistä Manchester Cityssä.

– Olen todella iloinen Bacaryn saapumisesta. Hän on pelaaja, jolla on upea ura, ja joka on motivoitunut tulemaan auttamaan Impactia kauden lopun haasteissa. Hänen luonteensa, kokemuksensa ja ylipäätään pelaaminen on etu meidän joukkueelle, Montrealin päävalmentaja Rémi Garde sanoi seuran tiedotteessa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.