Nuorelle suomalaisdebytantille valmentajan kehut: ”Hän pärjäsi hyvin”

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

19-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss debytoi lauantaina Englannin toisella sarjatasolla Mestaruussarjassa, kun Brentford taipui Blackburnille maalein 0-1. Avauksessa pelannut Forss viiletti kentällä 64 minuuttia.

– Olen ylpeä liigadebyytistäni. Kiitos mahtavasta kannustuksesta. Kova peli ja harmillinen tulos, mutta tiistaina mennään taas, Forss kirjoitti Twitterissä.

Tiistailla Forss viittaa Liigacupin otteluun Cheltenhamia vastaan. Edellisessä Liigacupin ottelussa suomalainen teki Brentfordin edustusjoukkuedebyyttinsä ja myös maaliin. Myös nyt mahdollisuudet peliaikaan ovat hyvät, sillä Brentfordin ykköskärki Neal Maupay kärsii toista peliään vastustajan tallomisesta saamastaan kolmen ottelun pelikiellosta.

Forss on tällä kaudella Mestaruussarjassa pelanneista pelaajista kymmenen nuorimman joukossa. Valmentaja Dean Smithin mukaan nuorukainen suoriutui kuitenkin debyytistään hyvin.

– Forss pärjäsi hyvin. Tämä oli hänelle kova peli, Smith aloitti Brentfordin kotisivujen haastattelussa.

– Hän löysi hyvän yhteyden kanssapelaajiin ja sai pari maalipaikkaakin. Kerran hän laukoi yli, ja kerran maalivahti torjui Forssin yrityksen.

– Yleisesti ottaen hän liikkui hyvin. Ehkä olisimme voineet tarjota hänelle tukea nopeammin, tai liikuttaa palloa nopeammin, mutta hänen debyyttinsä oli ihan ok, Smith tunnusti.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!