Ranskalainen malli on raportoinut poliisille tulleensa huumatuksi ja raiskatuksi Lontoossa. Syytösten johdosta poliisi tulee kuulustelemaan MM-kisoissakin nähty valioliigapelaajaa sekä tämän alasarjoissa pelaavaa ystävää. Asiasta kertoo englantilainen Daily Star, joka ei paljasta MM-kisapelaajan nimeä.

Naisen kertomuksen mukaan hän oli ystävineen syömässä illallista, kun hän tapasi jalkapalloilijat. Myöhemmin ilta jatkui yökerhossa, jossa nainen joi kaksi lasillista sampanjaa ja yhden vodkan. Hän tanssi valioliigapelaajan kanssa ja suuteli tätä, mutta alkoi pian voida pahoin ja oksensi.

Seurue lähti baarista taksilla vuokrattuun asuntoon, ja pahoinvoinut malli meni yksin sänkyyn. Nainen heräsi siihen, kun valioligapelaaja oli riisunut tämän alusvaatteet ja raiskasi hänet. Huonovointisuudeltaan hän ei kyennyt vastustelemaan tätä.

Nainen menetti sitten tajuntansa ja havahtui jälleen, kun huippupelaajan kaveri makasi hänen vieressään. Nainen kertoi tälle tapahtuneesta raiskauksesta, mutta kaveri ei halunnut kuunnella tätä, vaan ryhtyi myös seksuaaliseen kanssakäymiseen naisen tahdon vastaisesti.

Kun nainen lopulta heräsi, olivat miehet poistuneet asunnosta. Nainen on vakuuttunut siitä, että jalkapalloilija oli huumannut hänet yökerhossa, sillä hän alkoi voida pahoin hyvin äkillisesti. Yökerhossa läsnä olleen naisen ystävän mukaan ”hän pystyy yleensä juomaan paljon enemmän”.

Tapahtuneen jälkeen nainen palasi välittömästi Pariisiin, jossa hän kertoi raiskauksesta poliisille. Siellä hänelle tehtiin myös lääketieteelliset tutkimukset.

Ranskan poliisista ei haluttu kommentoida tutkinnan alla olevaa tapausta Daily Starille.