SJK:n ja Ilveksen kohtaamisesta luvassa tiukka taisto – ”Voi käydä miten vaan”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK saa maanantaina Veikkausliigassa vieraita Tampereelta, kun Ilves punnitsee nykyvireensä seinäjokisia vastaan. Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva legendaarinen Mika Nurmela odottaa kaksikolta tasaista kohtaamista, vaikka isäntäjoukkueen kausi on ollut vaikea.

– SJK-peli on tärkeä Ilvekselle mitalisijoihin pääsemisen kannalta. Ilveksellä on muita vähemmän pelejä, mutta voittamalla ne se nousisi hyvin kamppailuun mukaan. Jallu (Jarkko Wiss) on tehnyt huikeaa työtä Ilveksessä. Siellä on kova vaatimustaso ja selkeä pelifilosofia. Ilves on vaikeasti voitettava joukkue, Nurmela sanoo SuomiFutis-sivustolle.

– Uskon, että pelistä tulee tosi tasainen ja oikeastaan siinä voi käydä miten vaan. Tässä ei ole yhtä selvää suosikkia.

SJK on vahvistunut viime aikoina päävalmentaja Alexei Eremenko Seniorin valitsemilla pelaajilla, mutta Nurmela muistuttaa, että muutos peliesityksissä ei tapahdu salamaniskuna.

– Joukkueeseen on tullut uusia pelaajia. Sitä ei koskaan tiedä, kuinka paljon se vaatii aikaa, että joukkue hitsaantuu.

– ”Jere” on saanut olla joukkueessa jo riittävän kauan, että pelaajat tietävät, minkälaista peliä hän haluaa. SJK:lla on maan toiseksi parhaat resurssit, joten on vääjäämätöntä, että he tulevat vielä taistelemaan mestaruuksista, mutta tämä ei ole se vuosi.

Nurmelan näkemyksen mukaan SJK voi olla paha nakki muille joukkueille loppukauden ajan.

– Europelipaikat ovat tällä kaudella jo liian kaukana, vaikka joukkue varmasti suuntaakin katseensa eteenpäin. Uskon, että he ottavat vielä voittoja loppukaudesta, eivätkä vilkuile takana oleviin joukkueisiin sarjataulukossa.

Jesse Happonen


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.