Mario Balotelli ei pelannut vuosina 2015-2017 yhtään A-maaottelua, mutta silti hän lukeutuu eittämättä Italian tunnetuimpiin nykyjalkapalloilijoihin. Onhan Balotellilla kunniakasta historiaa Manchester Citystä sekä molemmista Milanon Serie A -joukkueista.

Uuden kotinsa Balotelli löysi Ligue 1:n Nicesta, jonne hän siirtyi kesällä 2016. Kahden kauden aikana kärkimies on tehnyt Nicelle 66 ottelussa 43 maalia. Uudelleen löytyneet tehot ja valmentajan vaihtuminen vanhaan tuttuun Roberto Manciniin toivat Balotellille myös paluun A-maajoukkueseen viime toukokuussa.

Elokuussa 28 vuotta täyttänyttä Balotellia on pyöritelty taajaan kesän siirtohuhuissa. Milloin uudeksi osoitteeksi on epäilty Kiinaa, milloin eri Serie A -seuroja ja milloin Borussia Dortmundia. Kaikkien kiihkeimmin Balotellin perässä on ollut Olympique Marseille, joka Transfermarktin tietojen mukaan oli tekemässä ”Super Mariosta” seurahistorian parhaiten palkattua pelaajaa 600 000 euron kuukausipalkalla.

Nyt vanha seura pani kuitenkin siirtohuhuille pisteen tiedottaessaan maanantai-iltana, että Balotelli jatkaa uraansa Nizzassa.

– Mario Balotelli on tehnyt valintansa. Ja se valinta on OGC Nice, seura kirjoitti Twitter-tilillään.

OGC Nice

@ogcnice
Mario #Balotelli a choisi. Et c’est l’@ogcnice.

Nicen mukaan jatkosta päästiin sopuun maanantai-iltana. Alkukauden otteluissa Balotelli ei ole pelannut pelikieltonsa takia, mutta hän on edustuskelpoinen jälleen ensi viikonloppuna ottelussa Lyonia vastaan.

OGC Nice

@ogcnice
Bonne journée à tous ! 😉