Brasilian pääsarjassa sattui kummallinen tilanne – pelaajat työnsivät ambulanssin käyntiin

© Kuva: Getty Images

Vasco da Gama ja Flamengo iskivät yhteen yöllä Brasilian pääsarjan 25. kierroksella.

Ottelussa nähtiin varsin kummallinen tilanne. Flamengon Fernando Uribe sai toisen jakson puolivälissä aikamoisen tällin, kun joukkuetoveri Bruno Silva törmäsi pahannäköisesti tilanteeseen juosseen Uriben päähän.

Uribe kaatui törmäyksen seurauksena kentän pintaan ja menetti hetkellisesti tajuntansa. Keskikenttäpelaajaa kentälle hoitamaan saapunut ambulanssi nappasi Uriben paareilla kyytiin, mutta ambulanssi ei päässyt jostain syystä liikkeelle.

Niin Vasco da Gaman kuin Flamengon pelaajat työnsivät ambulanssin liikkeelle.

Uriben tilanteesta ei ole saatu lisätietoja iltapäivään mennessä. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin. Uriben Flamengo on neljäntenä sarjassa neljän pisteen päässä sarjakärki Internacionalesta, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.