Brasilian miesten maajoukkueen päävalmentaja Tite muistutti Yhdysvaltojen presidenttiä Donald Trumpia Seleçãon historiallisesta menestyksestä tämän vitsailtua Brasilian putoamisesta Venäjän MM-kisoissa.

Brasilian MM-turnaus tuli päätökseen puolivälierässä, jonka Belgia vei nimiinsä lukemin 2-1.

Trump vitsaili Brasilian putoamisesta viime kuussa kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan presidentti Gianni Infantinon vierailtua Valkoisessa talossa. Trump aloitti vastauksensa brasilialaistoimittajalle sanomalla: ”Jalkapallomaa… Teillä taisi olla ongelma viime aikoina”, sanoi Trump viitaten MM-kisoihin.

Titeltä kysyttiin kommenttia Trumpin lausuntoon lehdistötilaisuudessa. Hän nosti viisi sormea pystyyn.

– Meillä on viisi maailmanmestaruutta. Se on vastaukseni Trumpille. Ehkäpä hän tuntee historian hieman paremmin, sanoi Tite FourFourTwon mukaan.

Brasilian viimeisin maailmanmestaruus tuli vuonna 2002 Etelä-Korean ja Japanin kisoissa.