Keskiviikon Mestarien liigan illassa suurimman huomion varasti erotuomari Felix Brych, joka ajoi Juventuksen hyökkääjä Cristiano Ronaldon ulos suoralla punaisella kortilla, lue juttu.

Tuomio on herättänyt paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Juventus-leirissä ei ainakaan ymmärretty Brychin kovaa tuomiota. Brych katsoi Ronaldon syyllistyneen epäurheilijamaiseen käytökseen, kun hän tv-kuvien mukaan repi Valencian Jeison Murillon hiuksia kevyesti hänen kaaduttua törmäyksen jälkeen.

Brychille punaisen kortin vilauttaminen ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Saksalaistuomari on nimittäin näyttänyt peräti 23 kertaa punaista korttia Mestarien liigassa. Brych on antanut selvästi eniten suoria ulosajoja Mestarien liigassa. Toiseksi eniten punaisia kortteja antanut Çakir y Kuipers on vilauttanut punaista 14 kertaa. Asian nosti esiin Twitterissä espanjalaistoimittaja Pedro Martín.

Brych ei pelkää tehdä kovia ratkaisuja tiukoissa peleissä. Siitä kertoo myös Valencia-Juventus-ottelussa nähdyt kolme rangaistuspotkua. Viime kesän MM-kisoissa Brych tuomitsi vain yhden pelin, joka oli Serbian ja Sveitsin välinen alkulohkon ottelu. Myös tuossa ottelussa Brychin tuomiot herättivät närää.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Pedro Martin

@pedritonumeros
Dos penaltis señalados por Felix Brych a favor de la Juventus en Mestalla.

Árbitros con más penaltis señalados en la historia de la Liga de Campeones:
23 Felix Brych
14 Çakir y Kuipers