Jesse Joroselle ensimmäinen tappio FC Kööpenhaminan paidassa

© Kuva: Juha Tamminen

10 ottelua se kesti, Jesse Jorosen tappioton putki FC Kööpenhaminan maalin suulla. Kesällä Horsensista Tanskan suurseuraan siirtynyt maalivahti ei ollut hävinnyt ennen sunnuntaita ainuttakaan kilpailullista ottelua, mutta tänään putki katkesi mestaruutta puolustavan FC Midtjyllandin vieraana.

Midtjylland meni ottelussa johtoon 15. peliminuutilla Jakob Poulsenin rankkarimaalilla. Rangaistuspotkun aiheutti Joronen, joka kaatoi rangaistusalueella Midtjyllandin pelaajan. Suomalainen sai tilanteesta myös varoituksen.

Toisella puoliajalla Joronen ohitettiin vielä kahdesti, ja kun Kööpenhaminakin onnistui kerran, merkittiin lopputulokseksi Midtjyllandin 3-1 -voitto. Huuhkajien kapteeni Tim Sparv pelasi Midtjyllandin riveissä ottelun toisen puoliajan.

FC Kööpenhamina on kerännyt yhdeksästä pelaamastaan ottelusta 19 sarjapistettä, ja on yhä Tanskan Superliigan kärjessä. Midtjylland on sarjassa toisena pisteen Kööpenhaminaa perässä.