Mestarien liigan lohkovaihe polkaistiin tiistaina käyntiin. Suomen aikaa kello 19.55 käynnistyi kaksi B-lohkon ottelua: Barcelona-PSV ja Internazionale Milano-Tottenham.

Lohkon suuri voittajasuosikki Barcelona voitti kotonaan PSV:n 4-0. Katalonialaisten juhlat aloitti kapteeni Lionel Messi, joka upotti hienon vapaapotkun sisään ensimmäisellä puoliajalla.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Kauden ensimmäinen #UCLfi-maali nähty! Tekijänä ihan lupaava jalkapalloilija, pistäkääpä nimi mieleen: Lionel Messi.

Myös Barcelonan toinen maali oli näyte yksilötaidosta. Tällä kertaa asialla oli Ousmane Dembélé, joka pyörähti kahdelta PSV-pelurilta keskikentällä karkuun, leikkasi kohti keskustaa ja ampui kierteisen kudin takanurkkaan.

Messi tuplasi hetkeä myöhemmmin illan maalisaldonsa kahteen Ivan Rakitićin syötöstä. Argentiinalaistähti viimeisteli vielä hattutemppunsa ottelun loppuhetkillä.

Barcelonan ilta ei sujunut voitosta huolimatta täysin ongelmitta, sillä Samuel Umtiti ajettiin kahdella keltaisella kortilla suihkuun.

Inter voitti dramaattisesti Tottenhamin Milanossa lukemin 2-1. Christian Eriksenin maalissa oli myös hieman tuuria mukana, sillä hänen laukauksensa osui matkalla Inter-puolustajan jalkaan, josta se otti kimmokkeen yli maalivahti Samir Handanovičin.

Kotijoukkueen toi tasoihin kapteeni Mauro Icardi, joka tykitti illan isännät tasoihin upealla volleylla.

Mauro tässä terrve!

Tottenhamin kannattaja ei ole juuri nyt mukava olla, mutta onhan tämä taas hienoa, kun #UCLfi pyörii: Aina sattuu ja tapahtuu viimeisille minuuteille asti! Inter-Tottenham 2-1.

Pelattiin jo lisäajan toista minuuttia, kun Inter ratkaisi ottelun. Stephan De Vrij voitti kulmapotkutilanteessa pääpallon ja onnistui jatkamaan sen Matías Vecinolle, joka pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä.