Liverpool voitti tiistaina Paris Saint-Germainin Mestarien liigassa 3-2. Ottelu pelattiin Liverpoolin Anfieldilla.

Ensimmäinen puolikas oli lähes silkkaa Liverpoolin hallintaa. Valtaosa PSG:n hyökkäyksistä tuntui pysähtyvän jo hyvissä ajoin, tai sitten viimeinen ratkaisu oli heikko.

Liverpool palkittiin hyvästä painostuksestaan puolen tunnin tienoilla. Ensimmäiselle keskitykselle ei löytynyt jatkajaa, mutta pallo päätyi vasemmalle laidalle Andrew Robertsonille, joka laittoi toisen maalille. Puolustuksen keskeltä korkeimmalle nousi Daniel Sturridge, joka puski Liverpoolin johtoon.

Avausmaali ehti vanhentua vain muutaman minuutin, kun Anfieldilla nähtiin jo seuraava. Juan Bernat kaatoi Georginio Wijnaldumin rangaistusalueella, ja tilanteesta vihellettiin pilkku Liverpoolille. Pallon taakse asteli James Milner, joka ujutti vetonsa vuorenvarmasti sisään alakulmaan.

PSG ei kuitenkaan vaipunut epätoivoon, vaan iski kavennuksen vielä ennen taukovihellystä. Ángel Di Marían keskitys saapui pitkän kaavan kautta Thomas Meunierille, joka tykitti rangaistusalueen tuntumasta vieraat maalin päähän.

Liverpool onnistui toimittamaan pallon verkkoon myös tunnin kohdalla, mutta Sturridgen katsottiin rikkoneen PSG-vahti Alphonse Areolaa ennen Mohamed Salahin hylättyä osumaa.

PSG:n hyökkäyspelaaminen oli pitkälti olematonta, mutta ranskalaiset onnistuivat hyödyntämään toisen puolikkaan ensimmäisen laukauksensa, joka tuli vasta 83. minuutilla. PSG pääsi väliin Salahin heikkoon syöttöön ja Neymar lähti kirmaamaan kohti Liverpoolin maalia. Virgil Van Dijk sai jalkaansa pallon ja maalin väliin, mutta peliväline pomppi Kylian Mbappélle, joka latasi sen voimalla verkkoon.

Pariisilaisten vieraspiste jäi kuitenkin haaveeksi. Maalintekijä Mbappé menetti pallon keskikentällä ja pallo toimitettiin Roberto Firminolle. Vaihdosta sisään tullut brasilialaishyökkääjä siirsi pelivälineen oikealle jalalleen ja laukoi tarkan kudin takanurkkaan.