La Liga livestream: Real Madrid - Atlético Madrid suorana ja ilmaiseksi
© Kuva:

Katso Madridin derby ilmaiseksi – Livestream huippupeliin 29.9. Real Madrid – Atlético Madrid

Viikonloppu tarjoaa La Ligan osalta todellisen huippuottelun. Real Madrid kohtaa Atlético Madridin lauantaina 29.9.2019 klo 21.45. Voit katsoa Madridin derbyn suorana ja ilmaiseksi Unibet TV:stä.

Euroopan huippusarjojen kuluvan viikon ehdoton helmi on Madridin derby eli El Derbi Madrileño. Sarjataulukko ja voimasuhteet eivät päde, kun pelataan Madridin herruudesta. La Liga -kauden ensimmäinen kohtaaminen pelataan Real Madridin kotistadionilla Estadio Santiago Bernabéulla.

Kauden ensimmäinen Madridin derby pelattiin Tallinnassa 15. elokuuta, kun Real ja Atlético kohtasivat Uefa Super Cupin finaalissa. Super Cupissa kohtaavat aina edelliskauden Mestarien liigan voittaja sekä Eurooppa-liigan voittaja. Atlético vei tuolloin Super Cup -pystin jatkoajan jälkeen maalein 4-2.

Keskiviikkona Real hävisi keskiviikkoiltana myöhäisillan ottelussa Sevillalle vieraskentällä 0-3. Atlético voitti sen sijaan oman viikkopelinsä Huescaa vastaan, joten asetelmat ovat lauantaille kutkuttavat. Myös Barcelona koki viikolla tappion vieraissa Leganesille.

Unibet TV näyttää kaikki La Ligan ottelut kaudella 2018-19 livestream-lähetyksinä. Lailliset livestreamit eivät vaadi rahapelaamista, tarvitset vain pelitilin ja tilille rahaa vähintään 0,01 euroa.

Näin näet Madridin derbyn ilmaiseksi:

Unibet TV:n Livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä 100% talletusbonuksen. Ottelun katsominen on täysin laillista eikä vaadi rahapelaamista.

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
3. Voit katsoa nyt kaikki kauden pelit ilmaiseksi, mukaan lukien Madridin derbyn.

Kolme pointtia peliin

Laliiga.comin toimittaja Tuukka Ikkeläjärvi nosti kolme huomionarvoista seikkaa lauantaina pelattavaan derbyyn.

1. Real Madrid onnistunut maalinteossa Ronaldon poistumisesta huolimatta. Atlético taas kärsinyt maalinteko-ongelmista vahvistuneesta joukkueesta huolimatta.

Real Madrid on ollut hyökkäyssuuntaan alkaneella kaudella tutun tehokas. Monet odottivat tehokkuuden tippuvan, kun kenties maailman parhaana maalintekijänä tunnettu Cristiano Ronaldo poistui seurasta. Mitä vielä, muut pelaajat ovat jakaneet tasaisemmin maalintekovastuun ja Lopetegui on onnistunut ryhmittämään hyökkäyksensä Zinédine Zidanea paremmin.

Atlético oli siirtomarkkinoilla yksi kesän ehdottomista onnistujista. Jo entuudestaan vahvaa joukkuetta vahvistettiin järkevästi ja tärkeimmät yksilöt jäivät seuraan. Atlético kärsi viime syksynä valtavista maalinteko-ongelmista, mutta ne näyttivät jäävän taka-alalle keväällä Diego Costan paluun myötä. Alkaneella kaudella Atléticolla on ollut kuitenkin suuria maalinteko-ongelmia, vaikka paperilla Diego Simeonen miehistön hyökkäys on yksi sarjan parhaista.

2. Onnistuuko Real Madrid viimein voittamaan Atléticon Bernabéulla sarjassa?

José Mourinho on viimeisin valmentaja, joka on onnistunut voittamaan Real Madridin peräsimessä Atléticon Santiago Bernabéulla pelatussa sarjaottelussa. Sen jälkeen Atlético on vieraillut Bernabéulla La Ligassa viidesti häviämättä kertaakaan. Atlético on La Ligan historian ainoa joukkue, joka on voittanut kolmesti peräkkäin Real Madridin Bernabéulla.

Real Madrid on kotiderbyissään aina suosikki voittamaan, vaikka voimasuhteet ovatkin nykyään varsin lähellä toisiaan. Onko nyt se kausi, kun Simeone taipuu Bernabéulla sarjassa? Saattaa olla, Real Madrid on aloittanut kautensa Atléticoa vakuuttavammin ja onnistuu maalipaikoissaan paremmalla prosentilla.

3. Lopetegui vastaan Simeone, kumpi vetää pidemmän korren?

Kaksikko iski yhteen ensimmäistä kertaa elokuun puolivälissä Tallinnassa. Silloin Atlético oli parempi ja Simeone nappasi ensimmäisen erän itselleen. Real Madrid pelasi varsin vaisun Super Cupin, Atlético sen sijaan kauden parhaimman pelinsä. Voimasuhteet ovat kuitenkin muuttuneet. Elokuussa Atlético oli kenties jopa suosikki voittamaan derbyn, mutta tällä kertaa suosikkina toimii Lopeteguin miehistö.

Jos Lopetegui saa Real Madridin pelaamaan aktiivista ja nopeaa jalkapalloa, sekä onnistuu liikuttamaan Atléticon tutun tiivistä pakkaa sivusuunnissa, on Real Madrid vahvoilla. Atléticon puolustus on ollut alkaneella kaudella tasoonsa nähden varsin heikko. Jos sen sijaan Atlético onnistuu pitämään pakkansa kasassa, kuten aikaisemmilla kausilla, on Simeonen miehistöllä mahdollisuus.

Luvassa ei ole Super Cupin kaltaista maalijuhlaa, vaan äärimmäisen tarkka ja riskejä välttävä ottelu. Atlético ei saa hävitä ja se näkyy varmasti vieraiden pelissä.

La Ligan sarjataulukko 28.9.

1. Barcelona 6 4 1 1 17:7 13
2. Real Madrid 6 4 1 1 12:6 13
3. Atl. Madrid 6 3 2 1 8:4 11
4. Alaves 6 3 2 1 9:6 11
5. Sevilla 6 3 1 2 13:6 10
6. Espanyol 6 3 1 2 6:4 10
7. Celta Vigo 6 2 3 1 11:9 9
8. Betis 6 2 3 1 4:5 9
9. Villarreal 6 2 2 2 5:3 8
10. Real Sociedad 6 2 2 2 9:9 8
11. Getafe 6 2 2 2 5:5 8
12. Girona 6 2 2 2 7:9 8
13. Eibar 6 2 1 3 5:7 7
14. Valladolid 6 1 3 2 5:6 6
15. Ath. Bilbao 5 1 3 1 7:9 6
16. Valencia 6 0 5 1 4:6 5
17. Levante 6 1 1 4 9:13 4
18. Leganes 6 1 1 4 6:11 4
19. Vallecano 5 1 1 3 5:12 4
20. Huesca 6 1 1 4 6:16 4

Loukkaantumiset

Real Madrid:
Daniel Carvajal, oikea laitapuolustaja, ei välttämättä pelaa.
Isco, keskikenttäpelaaja, ei pelaa

Atlético Madrid:
Santiago Arias, oikea laitapuolustaja, ei pelaa
Stefan Savic, keskuspuolustaja, ei pelaa.

Edelliset kohtaamiset

Madridin derbyt ovat olleet viime vuosina todella tasaisia. Peräti kuusi ottelua edellisestä kymmenestä on päättynyt 90 minuutin jälkeen tasan. Viime Super Cupissa Atlético vei voiton jatkoajalla. Vuoden 2016 Mestarien liigan finaalissa Real Madrid vei voiton rangaistuspotkujen jälkeen.

Molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan kahdesti viimeisen kymmenen derbyn otannalla, joten myös se tilasto menee tasan. Peräti neljä kertaa tulos on ollut 90 minuutin jälkeen 1-1.

Pvm.Sarja/turnausKotiVierasTulos
15.8.18UEFA Super CupReal MadridAtlético Madrid2-4 ja.
8.4.18.La LigaReal MadridAtlético Madrid1-1
18.11.17La LigaAtlético MadridReal Madrid0-0
10.5.17Mestarien liigaAtlético MadridReal Madrid2-1
2.5.17Mestarien liigaReal MadridAtlético Madrid3-0
8.4.17La LigaReal MadridAtlético Madrid 1-1
19.11.16La LigaAtlético MadridReal Madrid0-3
28.5.16Mestarien liiga (finaali)Real MadridAtlético Madrid2-1 rp.
27.2.16La LigaReal MadridAtlético Madrid0-1
4.10.15La LigaAtlético MadridReal Madrid1-1