© Kuva:

Mestarien liiga: Liverpool – PSG | Liverpoolin voitolle jättikerroin 20,00

Mestarien liigan avauskierroksella kohtaavat Liverpool ja PSG. Saat nyt Liverpoolin voitosta huippukertoimen 20,00.

Liverpool lähtee yhtenä ennakkosuosikkina uuteen Mestarien liigan kauteen. Viime kauden finaalipaikka oli upea saavutus, mutta nyt joukkueelle kelpaa vain mestaruus. Liverpoolia on vahvistettu fiksusti, sillä jo kesken viime kauden tullut Virgil van Dijk ja kesällä hankittu maalivahti Alisson ovat vahvistaneet joukkueen heikompia osa-alueita.

Hyökkäyspäässä Liverpool on edelleen huippuvaarallinen, kun Mo Salah ja Sadio Mane ovat iskeneet maaleja vuorotellen. Kotikentällään Liverpool on erittäin vaikeasti voitettava tällä kaudella.

PSG on myös suosikki etenemään lohkosta jatkoon. Viime kaudella matka loppui jo neljännesvälierissä, joten joukkue pyrkii etenemään kilpailussa päätyyn asti. Vaikka PSG on ladattu Neymarin ja Kylian Mbappen kaltaisilla huippupelaajilla, tapahtuu joukkueessa edelleen liikaa yksilövirheitä. PSG on niin ylivoimainen joukkue Ligue 1:ssä, että se ei valmista joukkuetta koviin eurokamppailuihin.

Lunasta tarjous ennen ottelun alkua. Liverpool pystyy kotikentällään voittamaan kenet tahansa, jopa huippupelaajia täynnä olevan PSG:n. Tällä kertoimella kotivoittoon kannatta ehdottomasti panostaa!

Toimi näin

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa Liverpoolin voiton puolesta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 20,00.
3. Liverpoolin voittaessa tilillesi hyvitetään 20€.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja maksimipanos on 1€. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti eli tiistaihin 18.9 klo 22:00 asti! Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.