Napoli jäi nihkeään tasuriin Mestarien liigassa – Carlo Ancelottilta kovia syytöksiä vastustajan suuntaan

© Kuva: Getty Images

Nykyisessä muodossaan Mestarien liigan ensikertalainen Belgradin Punainen tähti (Crvena zvezda) piti Serie A:n suurseura Napolin pinteessä tiistai-iltana. Lopulta pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä.

Napoli hallitsi ottelua mielin määrin, mutta maalinteko tuotti italialaisille vaikeuksia. Napoli hallitsi palloa 64-prosenttisesti ja vei laukaukset maalia kohti 8-3. Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti syytti Punaista tähteä likaisesta pelistä ottelun jälkeen.

– He ovat ammattilaisia kuluttamaan aikaa ja sukeltamaan. He pelaavat tiukasti ja koko ajan he yrittävät saada virheen, Ancelotti sanoi Sky Sport Italylle.

Ancelotti otti syitä myös omiin nimiinsä.

– Mutta se (filmaaminen ja ajan pelaaminen) ei ole ongelma. Meidän olisi pitänyt tehdä maali aiemmin.

– Se oli lähellä, meiltä puuttui viimeinen silaus. Teimme pieniä virheitä syötöissä ja laukauksissa. Olimme myös epäonnekkaita, Ancelotti analysoi.

Napolin lohko on todella kova. Samassa lohkossa pelaavat Liverpool ja Paris Saint-Germain. Ylimääräisiin pistemenetyksiin ei siis ole varaa. Liverpool kaatoi tiistaina lohkon toisessa ottelussa PSG:n viime hetken osumalla maalein 3-2.

– Emme voittaneet tärkeää ottelua, mutta meidän ei pitäisi olla niin negatiivisia. Vielä on viisi peliä jäljellä ja voimme voittaa kenet tahansa. Emme tehneet maalia, se on sääli, mutta olimme lähellä.

Lähde: Goal


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!