Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oikaisi väitteitä, joiden mukaan hänen joukkueensa belgialaistähti Kevin De Bruynen sopimuksessa olisi 250 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

De Bruyne, 27, allekirjoitti jatkosopimuksen Cityn kanssa viime kauden aikana. Uusi diili ulottaa vuoden 2023 kesään asti.

Väitteet ulosostoklausuulista saivat alkunsa, kun Guardiola antoi haastattelua Real Madridin entiselle hyökkääjälle Jorge Valdanolle Movistar+-kanavalla. Haastattelussa keskusteltiin De Bruynen arvosta.

– Hän on uskomaton poika. Klausuuli on 250 miljoonaa euroa. Olen pahoillani, hän ei ole myynnissä, kerrottiin Guardiolan sanoneen.

Guardiola selvensi lehdistötilaisuudessa, että hän puhui kommentissaan hypoteettisestä 250 miljoonan euron tarjouksesta, jonka hän hylkäisi.

– En tiedä, mikä hänen ulosostoklausuulinsa on. Jorge Valdano kysyi minulta, myisinkö hänet 250 miljoonalla eurolla ja vastasin, että en, sanoi Guardiola FourFourTwon mukaan.

– Se on henkilökohtainen mielipiteeni. Täällä Englannissa ei ole ulosostoklausuuleja, sinun on neuvoteltava (pelaajan siirrosta) seuran kanssa.

– En usko, että hänellä on sitä (ulosostoklausuulia).

Päivitetty 14.9.2018 klo 17:36: Juttuun lisätty Guardiolan selvennys.